Disclaimer

Begripsomschrijving van onze website disclaimer

  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • de gebruiker: de bezoeker van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud (teksten, cijfers, getallen en beeldmateriaal).

Onderstaande is van toepassing op iedere pagina van de website van Ladybug Taarten

Door de website www.ladybugtaarten.nl te bezoeken en de pagina’s te bekijken stem je in met deze disclaimer. De content van de website is door Ladybug Taarten met de grootst mogelijke zorg samengesteld toch aanvaardt Ladybug Taarten geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

Intellectuele rechten

Ladybug Taarten is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten van Ladybug Taarten. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dien je schriftelijk vooraf aan ons te verzoeken. Ben je van mening dat jijzelf auteur bent van tekst of beeldmateriaal op onze website neem dan even contact met ons op. We zoeken samen naar een oplossing!

Vragen?

Als je nog vragen of twijfels hebt kun je contact met ons opnemen; zie hiervoor onze contactgegevens.

Blog

Engels voor Lieveheersbeestje

Symbolische betekenis: geluksbrenger.

Op cruciale momenten in mijn leven komt er een Lieveheersbeestje voorbij..Voor mij het symbool geworden voor durf, je hart volgen, gaan voor je dromen.., geluksbrenger dus!

Het heeft lang geduurd voordat ik mijn hart durfde te volgen wat betreft mijn droom: Voor mezelf beginnen om mensen blij te maken met geluksmomentjes…een lekker kopje thee of koffie mét iets lekkers..

Bekijk mijn blog